Gestoofde Komkommer

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 11/16/1998 - 13:58
Bereidingswijze
Komkommer in pan doen samen met water en buoillonblokje, aan de kook brengen. Geheel ongeveer half uurtje koken. Komkommers eruithalen en in een schaal doen. Groentevocht even doorkoken en binden met een beetje bloem of ander bindmiddel.kleingesneden Peterselie door de saus roeren en de saus weer over de groente schenken. Klaar!
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
komkommer, bouillonblokje, zout&peper, bloem of ander bindmiddel, peterselie
Leuke tips
Wij eten dit of met rijst of met gewone gekookte aardappelen. Het smelt gewoon in de mond!! Heerlijk. Iedereen die het bij mij eet is verbaasd over de smaak.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119580
Homepage ID
4172
Smaak
N
Teller
298
Waardering aantal
2
Waardering
5
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
4
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Komkommer schillen, in de lengte doormidden snijden en de pitjes verwijderen met een lepeltje. De delen in stukken snijden van ong. 4 cm.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
bianca27