Runderstoofpot

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 11/16/1998 - 13:06
Bereidingswijze
Zet de pan op het vuur met een ruime hoeveelheid olijfolie. voeg het mengsel uit de schaal toe. even goed aanbraden en ondertussen goed roeren. Maak intussen wat buillon aan met 0.25l water en een bouilonblokje. Voeg de bouuillon aan het vleesmengsel toe. Dit even laten staan (+/- 20 minuten) Maak nu in een kopje een mengsel van melk en bloem om het geheel te binden. Niet alles in een keer toevoegen anders wordt het dik. Gewoon even kijken hoe dik je het mengsel hebben wil.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
snel & makkelijk
Ingrediƫnten
Bieflappen (2 stuks), 1 rode peper, winterpeen,1 ui, ketjap, ketoumbar, hete paprika poeder, hete peper, bloem, beetje melk, buillonblokje
Hulpmiddelen & keukengerei
Braadpan, schaal
Leuke tips
Wij eten dit altijd met rijst en een salade. Daarbij een heerlijk glas rode wijn (Rioja).
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119578
Homepage ID
4172
Smaak
P
Teller
924
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de bieflappen, ui, wortel en rode peper in kleine stukjes. Doe dit in een schaal en vermeng het allemaal met een klein beetje ketjap.Meng er een lepel ketoumbar en een lepel hetepeper en twee eetlepels hete paprika doorheen. Zet dit mengseltje voor een uur in de ijskast
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
bianca27