Bereidingswijze
Pasta in ruim kokend water met zout en 1 el olie volgens de gebruiksaanwijzing koken. Sjalotjes in 1 el olie ca. 5 minuten zachtjes bakken. Champignons toevoegen en ca. 5 minuten al omscheppend bakken. Salami erbij en 1-2 minuten meebakken. Op laag vuur roomkaas, slagroom, melk door groenten roeren en 2 minuten al roerend verwarmen tot de roomkaas gesmolten is. Pasta laten uitlekken. Pasta en saus mengen. Direct serveren, eventueel met was geraspte Parmezaanse kaas.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
hoofdgerecht pittig en romig
Ingrediƫnten
200 gr. groene tagliatelle
zout
2 el olie
2 sjalotjes in ringen
100 gr kastanjechampignons in plakes
150 gr pepersalami, in luciferdunne reepjes
75 gr roomkaas met knoflook en kruiden
5 el slagroom
2 el melk
(eventueel grofgeraspte parmezaanse kaas)
zout
2 el olie
2 sjalotjes in ringen
100 gr kastanjechampignons in plakes
150 gr pepersalami, in luciferdunne reepjes
75 gr roomkaas met knoflook en kruiden
5 el slagroom
2 el melk
(eventueel grofgeraspte parmezaanse kaas)
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119575
Homepage ID
3945
Smaak
P
Teller
497
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht