Bereidingswijze
Blancheer de bladeren van de witte kool gedurende 8 minuten. Bestrooi de geplette kipfilets met peper, zout en basilicum en leg deze op de kool. Verdeel hierover de paprika en rol het geheel op. Verpak dit in folie en pocheer de kiprolletjes gedurende 10 minuten. Kook de rijst gaar en maak er timbaaltjes van. Snijd de rode kool flinterdun en de ijsbergsla in dunne reepjes. Meng de creme fraiche met de saus en de honing. Neem de kiprolletjes uit de folie en snijd deze in dunne plakken.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
900 gram kipfilet, 700 gram witte kool, peper en zout, 2 gram basilicum, 2 rode paprika's (in reepjes), 500 gram rode kool, 500 gram rijst, 250 gram ijsbergsla, 2 dl creme fraiche, 2 dl bruine saus (pakje), 25 gram honing.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119573
Homepage ID
2694
Smaak
P
Teller
210
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht