Bereidingswijze
Fruit de ui in boter, Snij de champignons in plakjes en voeg ze bij de ui. Roer na 5 min. de kip met de marinade erdoor en laat dit afgedekt ca. 15 min. smoren op laag vuur. roer voor het opdienen de pindakaas en de slagroom erdoor.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zeer lekker en scherp recept!
Ingrediƫnten
6 eetl. ketjap manis
3 eetl. azijn
1 zakje nasikruiden (Conimex)
6 eetl. ketchup en 6 eetl. curry
2 uien
1 doosje champignons
2 eetl. pindakaas of satesaus
1/4 l. slagroom
500 gr. varkensvlees of kipfilet
3 eetl. azijn
1 zakje nasikruiden (Conimex)
6 eetl. ketchup en 6 eetl. curry
2 uien
1 doosje champignons
2 eetl. pindakaas of satesaus
1/4 l. slagroom
500 gr. varkensvlees of kipfilet
Leuke tips
Lekker mer rijst, komkommer, atjar en kroepoek
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119572
Homepage ID
3856
Smaak
P
Teller
2499
Drank
Uit
Bookmarked
135
Aantal reacties
4
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Wel de nasikruiden. Roer een marinade van ketjap, azijn, nasikruiden, ketchup en curry. Snij kipfilet in blokjes en roer ze door de marinade. Zet dit afgedekt een paar uur weg in de koelkast.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht