Bereidingswijze
Kook de rijst volgens de bereidingswijze op het pak. Fruit ui en knoflook in een scheutje olie. Doe vervolgens het gehakt erbij en bak het rul. Voeg kruiden toe (zout, peper, kerrie-, paprikapoeder) en een scheutje ketjap. Als het gehakt bruin begint te worden, doe je de witte kool erbij. Laat alles lekker gaar worden met de deksel op de pan. Wanneer alles gaar is, kun je de rijst toevoegen en alles door elkaar mengen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Wanneer je dit recept eerder op de dag klaar maakt, kunnen de smaak lekker overal in trekken.
Ingrediƫnten
1 pak rijst
1 pond rundergehakt
4 ons witte kool
1 ui
3 teentjes knoflook
scheutje olie
scheutje katjap
zout
peper
kerriepoeder
paprikapoeder
1 pond rundergehakt
4 ons witte kool
1 ui
3 teentjes knoflook
scheutje olie
scheutje katjap
zout
peper
kerriepoeder
paprikapoeder
Hulpmiddelen & keukengerei
2 pannen
knoflookpers
knoflookpers
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119563
Homepage ID
1455
Smaak
N
Teller
8444
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Water aan de kook brengen voor de rijst.
De ui klein snijden.
De ui klein snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht