Gemarineerde Champignons

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 11/14/1998 - 13:54
Bereidingswijze
Grote champignons in kleinere stukjes snijden, 2-3 eetlepels olijfolie in de pan verwarmen, 2 teentjes knoflook er boven uitpersen. Schep de champignons erdoor. Even laten bakken, niet bruin worden, nu afblussen met 1 dl droge witte wijn, en 2 eetlepels citroensap, 1 laurierblad en 5 peperkorrels toevoegen. 10 min. laten sudderen. laat het geheel iets afkoelen. Strooi er voor het opdienen peterselie en een beetje zwarte peper over. Eventueel wat parmesaanse kaas. Smullen maar!
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Italiaanse champignons in witte wijn
Ingrediƫnten
champignons,olijfolie,knoflook,witte wijn,citroensap,laurierblad,5 gekneusde peperkorrels, peterselie.
Hulpmiddelen & keukengerei
braadpan
Leuke tips
Lekker met een stukje stokbrood, of als bijgerecht.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
119560
Homepage ID
2405
Smaak
N
Teller
512
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Champignons schoon poetsen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
tom