Gehaktsaus.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 11/13/1998 - 20:56
Bereidingswijze
- Maak het gehakt rul in de hete boter.
- Snijd ondertussen de ui, paprika en tomaten in stukjes.
- Snijd de prei in ringetjes.
- Voeg de groenten aan het gehakt toe evenals de Italiaanse kruiden en de gehalveerde peper.
- Laat even sudderen en voeg dan de tomatenpuree toe plus zoveel water dat alles onder staat.
- Laat circa 30 tot 45 minuten op zacht vuur trekken.
- Voeg eventueel op het laatst wat verse basilicum toe.
- Serveren met geraspte kaas.
- Lekker met rijst, macaroni of spaghetti.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
500 gram gehakt (gekruid)
boter
1 stuk(s) ui
1 stuk(s) prei
2 stuk(s) paprika
4 stuk(s) tomaten
Italiaanse kruiden
1 blik(ken) tomatenpuree
1 stuk(s) peper (rood, gedroogd)
EVENTUEEL: basilicum (vers,reepjes), kaas (jong bel.,geraspt)

Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119555
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
267
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding

Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes