Bereidingswijze
- Tauge in vergiet leggen en kokend water erover schenk
- Laten uitlekken.
- Ui, azijn, zout, peper en suiker mengen.
- Tauge, ma?skorrels, komkommer en paprika beide in kleine stukjes erdoor roeren.
- Kcal per recept 345.
- Laten uitlekken.
- Ui, azijn, zout, peper en suiker mengen.
- Tauge, ma?skorrels, komkommer en paprika beide in kleine stukjes erdoor roeren.
- Kcal per recept 345.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
150 gram tauge
1 stuk(s) uien (gesnipperd)
3 eetlepel(s) azijn
zout
peper
suiker
300 gram maiskorrels
1 stuk(s) komkommer
1 stuk(s) paprika (rood)
1 stuk(s) uien (gesnipperd)
3 eetlepel(s) azijn
zout
peper
suiker
300 gram maiskorrels
1 stuk(s) komkommer
1 stuk(s) paprika (rood)
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
119549
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
780
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht