Bereidingswijze
- Rangschik drie tot vier soorten dun gesneden vleeswaren op een schaal.
- Geschikt zijn : rauwe (parma)ham, salami of cervelaatworst, rollade en jachtworst.
- Garneer met tomaat, zoetzure wortelsalade uit een potje en enkele olijven.
- Echt slank wordt dit voorgerecht als u uitgaat van magere vleeswaren als rookvlees, achterham, osseworst en fricandeau.
- Geschikt zijn : rauwe (parma)ham, salami of cervelaatworst, rollade en jachtworst.
- Garneer met tomaat, zoetzure wortelsalade uit een potje en enkele olijven.
- Echt slank wordt dit voorgerecht als u uitgaat van magere vleeswaren als rookvlees, achterham, osseworst en fricandeau.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
ham
salami
cervelaatworst
rollade (gebraden)
tomaten
wortelreepjes (zoetzuur)
olijven
salami
cervelaatworst
rollade (gebraden)
tomaten
wortelreepjes (zoetzuur)
olijven
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
119548
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
467
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
- De Italianen en ook de Fransen weten wat lekker is. Vaak beginnen zij de maaltijd met een schotel dun gesneden vleeswaren gegarneerd met wat groenten. Heerlijk met vers stokbrood en een glaasje wijn. Zo'n antipasto mistra maakt u ook snel zelf.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht