creme duchesse.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 11/13/1998 - 20:11
Bereidingswijze
- De eibestanddelen met de suiker au bain marie opkloppen tot 37 graden C.
- Klop ze nu op tot mayonaise dikte en klop ze koud tot ongeveer 10 graden C.
- Roer de boter zacht en romig en meng hierbij in gedeeltes de koude compositie.
Aantal personen
12.00
Ingrediƫnten
200 gram eieren
200 gram eierdooiers
400 gram suiker
vanille-essence
1000 gram boter
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
119546
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
934
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes