Kip tandoori

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 11/13/1998 - 14:33
Bereidingswijze
1 De blokjes kipfilet in hete olie bakken

2 Voeg de paprika toe

3 Voeg vervolgens de kruiden toe

4 Als de kip gaar is, de crème fraiche toevoegen

5 Doe tot slot de vruchtjes (incl. sap) erbij

6 Even doorwarmen en klaar!
Aantal personen
2.00
Ingrediënten
- 1 dubbele kipfilet

- 1 zakje tadoori-kruiden

- 1 blik (½ liter) gemengde vruchtjes

- 1 klein bekertje crème fraiche

- ½ rode paprika
Hulpmiddelen & keukengerei
* mesje

* pan

* blikopener

Leuke tips
Serveren met rijst of stokbrood.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indiaas
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119544
Homepage ID
3159
Smaak
P
Teller
1195
Waardering aantal
1
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
# kipfilet en paprika in blokjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
femkemireille