Bereidingswijze
1 De blokjes kipfilet in hete olie bakken
2 Voeg de paprika toe
3 Voeg vervolgens de kruiden toe
4 Als de kip gaar is, de crème fraiche toevoegen
5 Doe tot slot de vruchtjes (incl. sap) erbij
6 Even doorwarmen en klaar!
2 Voeg de paprika toe
3 Voeg vervolgens de kruiden toe
4 Als de kip gaar is, de crème fraiche toevoegen
5 Doe tot slot de vruchtjes (incl. sap) erbij
6 Even doorwarmen en klaar!
Aantal personen
2.00
Ingrediënten
- 1 dubbele kipfilet
- 1 zakje tadoori-kruiden
- 1 blik (½ liter) gemengde vruchtjes
- 1 klein bekertje crème fraiche
- ½ rode paprika
- 1 zakje tadoori-kruiden
- 1 blik (½ liter) gemengde vruchtjes
- 1 klein bekertje crème fraiche
- ½ rode paprika
Hulpmiddelen & keukengerei
* mesje
* pan
* blikopener
* pan
* blikopener
Leuke tips
Serveren met rijst of stokbrood.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indiaas
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119544
Homepage ID
3159
Smaak
P
Teller
1195
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
# kipfilet en paprika in blokjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht