Bereidingswijze
penne rigatte koken.
blokjes tomaat met de knoflook en basilicum in de overschaal doen, geitenkaas eroverheen kruimelen, bestrooien met verse peper en zout. Dan ongeveer 15 minuten, tot de geitenkaasgoudbruin is, onder de grill zetten. Als de penne rigatte gaar is, afgieten en olijfolie erdoor roeren. Het geitenkaasmengsel door de penne roeren en serveren.
blokjes tomaat met de knoflook en basilicum in de overschaal doen, geitenkaas eroverheen kruimelen, bestrooien met verse peper en zout. Dan ongeveer 15 minuten, tot de geitenkaasgoudbruin is, onder de grill zetten. Als de penne rigatte gaar is, afgieten en olijfolie erdoor roeren. Het geitenkaasmengsel door de penne roeren en serveren.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
erg lekker, beetje pittig, makkelijk
Ingrediƫnten
penne rigatte, 2 ons zachte geitenkaas, 3 grote vleestomaten, grote bos basilicum, teen knoflook, peper,zout
Hulpmiddelen & keukengerei
ovenschaal en pan
Leuke tips
Is vrij machtig, hoeft niet perse iets bijgeserveerd te worden.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
119543
Homepage ID
3942
Smaak
N
Teller
1706
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
tomaten in blokjes hakken, basilicum hakken, en knoflook snipperen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht