Bereidingswijze
1De eieren scheiden; voeg de suiker geleidelijk bij het eigeel roer dit mengsel gedurende 3 min.
2 Voeg de rijst en de bloem toe, roer dit tot er een glad mengsel is verkregen
3 Spatel het geklopte eiwit voorzichtig door de massa
4 Gedurende 1 uur in de oven zetten.
2 Voeg de rijst en de bloem toe, roer dit tot er een glad mengsel is verkregen
3 Spatel het geklopte eiwit voorzichtig door de massa
4 Gedurende 1 uur in de oven zetten.
Aantal personen
8.00
Ingrediƫnten
- 2 blikjes desertrijst
- 4 eieren
- 1 zakje vanillesuiker
- 100 gr kristalsuiker
- 70 gr zelfrijzend bakmeel
- 4 eieren
- 1 zakje vanillesuiker
- 100 gr kristalsuiker
- 70 gr zelfrijzend bakmeel
Hulpmiddelen & keukengerei
* spatel
* kom
* bakplaat
* bakvorm
* kom
* bakplaat
* bakvorm
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
119541
Homepage ID
3159
Smaak
Z
Teller
1124
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
# verwarm de oven voor op 175?C
# beboter de bakvorm
# beboter de bakvorm
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht