Rijsttaart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 11/13/1998 - 13:03
Bereidingswijze
1De eieren scheiden; voeg de suiker geleidelijk bij het eigeel roer dit mengsel gedurende 3 min.

2 Voeg de rijst en de bloem toe, roer dit tot er een glad mengsel is verkregen

3 Spatel het geklopte eiwit voorzichtig door de massa

4 Gedurende 1 uur in de oven zetten.
Aantal personen
8.00
Ingrediƫnten
- 2 blikjes desertrijst

- 4 eieren

- 1 zakje vanillesuiker

- 100 gr kristalsuiker

- 70 gr zelfrijzend bakmeel
Hulpmiddelen & keukengerei
* spatel

* kom

* bakplaat

* bakvorm
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
119541
Homepage ID
3159
Smaak
Z
Teller
1124
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
# verwarm de oven voor op 175?C

# beboter de bakvorm

Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
femkemireille