Bereidingswijze
1 Meng de amandelen, de bloem, de kaneel en de cassonade.
2 Voeg de boter toe.
3 Laat de chocolade smelten in een pannetje en voeg deze als laatste voorzichtig aan het mengsel toe.
4 Vorm er een rol van en laat dit hard worden in de ijskast (zo'n 30 min.).
5 Snij van de rol plakjes af en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat.
6 De koekjes in 10 min. bakken.
2 Voeg de boter toe.
3 Laat de chocolade smelten in een pannetje en voeg deze als laatste voorzichtig aan het mengsel toe.
4 Vorm er een rol van en laat dit hard worden in de ijskast (zo'n 30 min.).
5 Snij van de rol plakjes af en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat.
6 De koekjes in 10 min. bakken.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
- 125 gr. amandelen
- 150 gr. cassonade
- 115 gr. bloem
- 140 gr. boter
- 115 gr. pure chocolade
- 1 tl kaneel
- snufje zout
- 150 gr. cassonade
- 115 gr. bloem
- 140 gr. boter
- 115 gr. pure chocolade
- 1 tl kaneel
- snufje zout
Hulpmiddelen & keukengerei
* pannetje
* spatel
* eetlepel
* bakplaat
* spatel
* eetlepel
* bakplaat
Leuke tips
Smelt wat extra chocolade en doop de koekjes (als deze zijn afgekoeld) voor de helft in het mengsel.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
119540
Homepage ID
3159
Smaak
N
Teller
407
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
# verwarm de oven voor op 150?C.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht