Bereidingswijze
- Fruit de sambal, de knoflook en de tomatenpuree even in de olie.
- Voeg de kippebouillon, de suiker, pindakaas en de hoisinsaus toe en blijf roeren tot er een gladde saus ontstaat.
- Voeg de kippebouillon, de suiker, pindakaas en de hoisinsaus toe en blijf roeren tot er een gladde saus ontstaat.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Vietnam
Ingrediƫnten
1 eetlepel(s) sambal
3 teentje(s) knoflook
1 blik(ken) tomatenpuree
1 deciliter(s) olie
1 deciliter(s) bouillon (kip)
1 mespunt suiker
100 gram pindakaas
0.75 deciliter(s) hoisinsaus
3 teentje(s) knoflook
1 blik(ken) tomatenpuree
1 deciliter(s) olie
1 deciliter(s) bouillon (kip)
1 mespunt suiker
100 gram pindakaas
0.75 deciliter(s) hoisinsaus
Leuke tips
Lekker bij gemarineerd geroosterd vlees.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
119538
Homepage ID
3885
Smaak
P
Teller
300
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht