Bereidingswijze
- Pureer een gladde saus van alle ingredienten.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Vietnam
Ingrediƫnten
3 eetlepel(s) limoensap (vers)
2 teentje(s) knoflook
1 eetlepel(s) sambal
1.50 eetlepel(s) suiker
1 eetlepel(s) azijn (rijst)
0.50 deciliter(s) vissaus (nuoc mam) OF 0.50 deciliter(s) sojasaus
1 eetlepel(s) water
2 teentje(s) knoflook
1 eetlepel(s) sambal
1.50 eetlepel(s) suiker
1 eetlepel(s) azijn (rijst)
0.50 deciliter(s) vissaus (nuoc mam) OF 0.50 deciliter(s) sojasaus
1 eetlepel(s) water
Leuke tips
Tip lekker bij Vietnamees vlees.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
119537
Homepage ID
3885
Smaak
P
Teller
558
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht