Bereidingswijze
Eigeel met suiker boven een warm water bad verwarmen en koud kloppen.Gelatine oplossen in de warmgemaakte Gin met wat Duvelbier en toevoegen aan de eimassa. Room half stijf kloppen en toevoegen. Het overige bier toevoegen. Vormpjes bekleden met chocoladecake en vullen met de mix.
Overgieten met de 100 gr Duvelbier waarin de gelatine is opgelost.
Overgieten met de 100 gr Duvelbier waarin de gelatine is opgelost.
Ingrediƫnten
20 gr. Eigeel, gepasteuriseerd
25 gr. Suiker
10 gr. Gelatine
75 gr. Duvelbier
200 gr. Room
18 gr. Gin
100 gr. Duvelbier
2 gr. Gelatine
Chocoladecake
25 gr. Suiker
10 gr. Gelatine
75 gr. Duvelbier
200 gr. Room
18 gr. Gin
100 gr. Duvelbier
2 gr. Gelatine
Chocoladecake
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
119524
Homepage ID
3952
Smaak
Z
Teller
307
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht