Duveltje In Een Doosje

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 11/12/1998 - 14:31
Bereidingswijze
Eigeel met suiker boven een warm water bad verwarmen en koud kloppen.Gelatine oplossen in de warmgemaakte Gin met wat Duvelbier en toevoegen aan de eimassa. Room half stijf kloppen en toevoegen. Het overige bier toevoegen. Vormpjes bekleden met chocoladecake en vullen met de mix.

Overgieten met de 100 gr Duvelbier waarin de gelatine is opgelost.
Ingrediƫnten
20 gr. Eigeel, gepasteuriseerd

25 gr. Suiker

10 gr. Gelatine

75 gr. Duvelbier

200 gr. Room

18 gr. Gin

100 gr. Duvelbier

2 gr. Gelatine

Chocoladecake
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
119524
Homepage ID
3952
Smaak
Z
Teller
307
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
chocotofje