Chocolade Meertje Met Fruitbootjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 11/12/1998 - 14:08
Bereidingswijze
De chocolade in stukjes breken, en met de room in een schaaltje doen. Onafgedekt in 2-4 minuten op 100 procent heet laten worden.
Iedere minuut goed roeren. Als de fondue te dik is, kan er nog wat room worden doorgeroerd. Tot slot de cognac toevoegen.
De fondue op een waxinelichtje warm houden en om en om een stukje fruit, cake of marshmellow in de warme fondue dopen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
De fruitbootjes leren eerst zwemmen in de chocolade alvorens ze je mond binnenzeilen !
Ingrediƫnten
Diverse stukjes fruit Aardbeien, ananas, etc
300 gr chocolade couverture melk of puur
1 dl room
2 el Cognac
cake in blokjes
marshmellows
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
119521
Homepage ID
3952
Smaak
Z
Teller
1294
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
chocotofje