Bereidingswijze
Wrijf de stukken konijn in met peper en zout. Braad ze aan alle kanten aan met een mengsel van olie en boter. Voeg nu de
gepelde en geplette knoflookteentjes, de gesnipperde uitjes, de in stukken gesneden ontvelde tomaten, de olijven en de fijngehakte basilicum toe. Schenk het bier erbij (kamertemperatuur) en dek de pan af. Laat het koijn zo'n 45 minuten sudderen. Bestrooi het gerecht vlak voor het opdienen met wat verse basilicum
gepelde en geplette knoflookteentjes, de gesnipperde uitjes, de in stukken gesneden ontvelde tomaten, de olijven en de fijngehakte basilicum toe. Schenk het bier erbij (kamertemperatuur) en dek de pan af. Laat het koijn zo'n 45 minuten sudderen. Bestrooi het gerecht vlak voor het opdienen met wat verse basilicum
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
Een konijn (in stukken), vijf knoflooktenen, zes sjalotjes, drie tomaten, 100 gram groene ontpitte olijven, een handvol verse
basilicum, olijfolie, boter en anderhalf dl. La Trappe Quadrupel.
basilicum, olijfolie, boter en anderhalf dl. La Trappe Quadrupel.
Leuke tips
Serveer er bijvoorbeeld gebakken aardappelen en een tomatensalade bij.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119515
Homepage ID
2862
Smaak
N
Teller
1145
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht