Bereidingswijze
Kipfilet in kleine stukjes snijden en kruiden met zout en peper. Daarna braden in olijfolie tot de kip gaar is. Penne volgens de verpakking gaar koken (een beetje olijfolie in het water voorkomt plakken). De kip, Italiaanse kruiden en de pesto toevoegen en mengen. Serveren met parmezaanse kaas
Ingrediƫnten
400 gram penne
1 potje pesto,
300 gram kipfilet,
Italiaanse kruiden,
peper en zout
Parmezaanse kaas of Peccorino
1 potje pesto,
300 gram kipfilet,
Italiaanse kruiden,
peper en zout
Parmezaanse kaas of Peccorino
Leuke tips
Eten met een lekkere salade.In plaats van de kip kun je ook parmaham nemen.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119512
Homepage ID
2862
Smaak
N
Teller
3751
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht