Romige Saus Met Bleekselderij En Cashewnoten

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 11/12/1998 - 11:36
Bereidingswijze
De bleekselderij en in boogjes snijden en 6 minuten koken. Van de noten 50 gr heel laten, de rest grof hakken. De hele noten in de roomboter al omscheppend kort bakken, uit de pan nemen en in het vet de gehakte noten en de knoflook uit de pers omscheppen. De bechamelsaus volgens de aanwijzingen met de melk bereiden en de roomkaas met sjalotjes hierin laten smelten. De lintmacaroni koken. De bleekselderij afgieten en met de nootstukjes bij de saus roeren. De saus met zout en peper op smaak brengen. Basilicum erdoor roeren en een beetje erover strooien. De cashewnoten door de saus roeren. Met de lintmacaroni en de geraspte kaas serveren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
vegetarisch gerecht met italiaans tintje
Ingrediƫnten
1 struik bleekselderij
200 gr ongezouten cashewnoten
1 el roomboter
1 teen knoflook
1 pakje bechamelsaus (Grand' Italia)
0,5 liter melk
1 bakje sjalotjes-roomkaas (Cantadou)
koelverse lintmacaroni
zout, peper
1 zakje geraspte oude kaas
basilicum naar smaak
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119508
Homepage ID
3945
Smaak
N
Teller
3204
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
amberskookhoek