gevulde champignons

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 11/12/1998 - 11:29
Bereidingswijze
Vul de championshoeden met de mix. Bestrijk de hoeden aan de buitenkant met wat olie en strooi er wat geraspte kaas op. Zet ze een paar minuutjes onder de hete grill
Ingrediƫnten
reuzechampignons,
dikke plak ham,
dikke plak kaas,
oude geraspte kaas,
olie
Leuke tips
Serveren op een bedje van veldsla, aangemaakt met een dressing van olie, azijn, pijnboompitjes en zongedroogde tomaatjes
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
119506
Homepage ID
2862
Smaak
N
Teller
377
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak de champignons schoon (niet wassen) en verwijder de stelen uit de hoeden. snij het onderste stukje van de stelen af en de rest in zeer kleine blokjes. Snij ook de ham en kaas in zeer kleine blokjes. Meng de champion-, ham en kaasstukjes door elkaar
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
wiki