Bereidingswijze
Leg een aantal plakjes brie op een bordje. Laat hieroverheen flink wat honing druipen. Zet dit bordje even in de (voorverwarmde) oven, zodat de brie lekker warm is en een beetje gesmolten (het moeten nog wel plakjes blijven!) Tenslotte garneren met de gehalveerde,
ontpitte druiven.
ontpitte druiven.
Ingrediƫnten
Enkele plakjes brie -
Een paar lepels (dunne) honing -
Witte druiven
Een paar lepels (dunne) honing -
Witte druiven
Leuke tips
lekker met een glas droge witte wijn en (bruin) stokbrood. Of als nagerecht serveren met een glaasje port !
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
119505
Homepage ID
2862
Smaak
N
Teller
7765
Drank
Uit
Bookmarked
24
Aantal reacties
4
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht