spaghetti met gorgonzolasaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 11/12/1998 - 11:18
Bereidingswijze
kook de spaghetti
fruit de knoflook in olijfolie, of nog lekkerder knoflookolie, voeg de vegetarische hamblokjes toe, even ombakken, dan de gorgonzola toevoegen en flink roeren zodat het niet aanbakt. langzaam aan de basilicum toevoegen. Als de gorgonzola helemaal gesmolten is verse peper en zout toevoegen. De spaghetti afgieten en wat olijfolie erdoor roeren, zodat hij niet hard word. Klaar!
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
erg lekker, eenvoudig klaar te maken
Ingrediƫnten
1 teentje knoflook, 1 flinke bos basilicum
2 tot 3 ons gorgonzola, 50 gram vegetarische hamblokjes (AH),
spaghetti, zout en verse peper
Hulpmiddelen & keukengerei
1 pan om de spaghetti te koken
1 koekepan of hapjespan
Leuke tips
lekker met broccoli
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
119503
Homepage ID
3942
Smaak
N
Teller
921
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
teentje knoflook hakken
basilicum hakken
gorgonzola in stukjes snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
catwoman