Carpaccio Met Rucola En Parmesaanse Kaas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 11/12/1998 - 11:14
Bereidingswijze
Spreid de plakje vlees helemaal over het bord, ook de randen. Voeg een beetje zout en weinig peper toe. Rasp dunne flinters Parmesaanse kaas er overheen
Snijd de Rucola een beetje fijn en leg deze ongeveer 1/2 cm dik erop. Meng de azijn en olie (1/3-2/3) en giet dit vlak voor het eten er (zuinig) overheen
Ingrediƫnten
100 g carpaccio of flinterdunne plakjes ossenhaas (per persoon) Mag ook goede rosbief zijn.
Rucola of Notensla
Aceto Balsamico
Olijfolie
Stuk Parmasaanse kaas.
Zwarte peper (vers gemalen) en zout.
Leuke tips
Lekker met een goed glas Chianti !
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
119502
Homepage ID
2862
Smaak
N
Teller
1796
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
22
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
wiki