Bereidingswijze
Meng de olijfolie, mosterd, azijn, gembersiroop door elkaar. Voeg peper en knoflookpoeder toe. Snijd de geitenkaas met een warm mes in plakken. Leg de kaas op het stokbrood en zet het ca. 3 minuten onder de grill. Leg de sla op een bordje, doe de dressing eroverheen en leg het broodje met gegrillde kaas erop.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
stuk zachte geitenkaas
ijsbergsla;
stokbrood of toast;
grove (Doesburgse) mosterd (twee theelepels);
azijn
(theelepeltje) gembersiroop (naar smaak) eventueel vervangen door honing olijfolie peper/knoflookpoeder
ijsbergsla;
stokbrood of toast;
grove (Doesburgse) mosterd (twee theelepels);
azijn
(theelepeltje) gembersiroop (naar smaak) eventueel vervangen door honing olijfolie peper/knoflookpoeder
Leuke tips
Lekker met een droge witte wijn als voorgerecht of lunch.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
119500
Homepage ID
2862
Smaak
N
Teller
8313
Drank
Uit
Bookmarked
37
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht