Bereidingswijze
Leg de aardappel op de ui. Spreid daarop de zuurkool uit en giet er een beetje water bij. Ongeveer 2 glazen. Ongeveer 20 min. laten pruttelen. Als het droogkookt water toevoegen, maar het water moet wel verdampt zijn.Roer de creme fraiche door de zuurkook en strooi er flink wat kerriepoeder op. Nog even doorwarmen
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
zuurkool met kerriepoeder
Ingrediƫnten
1 pond zuurkool
1 bekertje creme fraiche
3 a 4 aardappels
1 ui
kerriepoeder
1 bekertje creme fraiche
3 a 4 aardappels
1 ui
kerriepoeder
Hulpmiddelen & keukengerei
mes, plank, pannen
Leuke tips
serveren met knapperig gebakken speklapjes of karbonades.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
119498
Homepage ID
2064
Smaak
N
Teller
3951
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snij de ui in stukken en bak hem in wat margarine tot hij glazig is.
Schil de aardappels en snij ze in stukkken.
Schil de aardappels en snij ze in stukkken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht