Bereidingswijze
Sperziebonen wassen en schoonmaken. Beetgaar koken. Ondertussen shoarma bakken in de koekenpan. Rosti mengen met geraspte kaas en een eetlepel sesamzaadjes. Oven voorverwarmen op 200 graden. In ovenschaal eerst een laag sperciebonen dan een laag shoarma en als laatste het rosti-mengsel doen. 30 minuten in de oven bakken.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ovenschotel van laagjes sperciebonen,shoarma en rosti met geraspte kaas.
Ingrediƫnten
300 gram sperziebonen, 250 gram shoarmavlees, rosti, geraspte kaas, sesamzaadjes.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
119496
Homepage ID
2694
Smaak
P
Teller
3267
Drank
Uit
Bookmarked
28
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht