Bereidingswijze
De speklapjes en de varkenslapjes in kleine stukjes snijden en met 1 liter water en met bouillonblokken aan de kook brengen.
Ongeveer 2 uur laten sudderen.
Dan het vlees uit het vocht halen en daar de 3 goudrenetten (geschild en in blokjes ) 5 min. laten koken.
De appels er uit en dan de aard. in het zelfde vocht gaarkoken.
Als de aardappelen gaar zijn dan puree er van maken. Daarna het vlees en de appelen en de verwarmde appelmoes er door heen mengen en op smaak brengen met zout en flink peper.
Ongeveer 2 uur laten sudderen.
Dan het vlees uit het vocht halen en daar de 3 goudrenetten (geschild en in blokjes ) 5 min. laten koken.
De appels er uit en dan de aard. in het zelfde vocht gaarkoken.
Als de aardappelen gaar zijn dan puree er van maken. Daarna het vlees en de appelen en de verwarmde appelmoes er door heen mengen en op smaak brengen met zout en flink peper.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Aardappel/appelmoesschotel
Ingrediƫnten
2 kg. aardappelen, 2 grote potten appelmoes,
3 ons speklapjes, 3 ons magere varkenslapjes, 3 goudrenetten 2 bouillonblokken.
3 ons speklapjes, 3 ons magere varkenslapjes, 3 goudrenetten 2 bouillonblokken.
Leuke tips
Lekker met komkommersalade
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119493
Homepage ID
3923
Smaak
Z
Teller
611
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht