Bereidingswijze
eerst het bladerdeeg ontdooien
ondertussen de kip bakken en kruiden
een kant van het bladerdeeg besmeren met de boursin
een handje prei op de besmeerde bladerdeeg leggen en daarna de doe je het zelfde met de gebakken kip
pak vervolgens nog een een plakje bladerdeeg weer besmeert met de kruidenkaas en leg deze boven op de kip en prei en plak als waren de twee plakjes bladerdeeg teken elkaar zodat je een pakketje krijgt. besmeer het pakketje met ei en stop het in de oven. Als het bladerdeeg er gaar uitziet is het klaar ongeveer 8a10 minuutjes
salade
snij komkommer, sla en tomaten
bak de pijnboompitten even op
en voeg sladressing toe
ondertussen de kip bakken en kruiden
een kant van het bladerdeeg besmeren met de boursin
een handje prei op de besmeerde bladerdeeg leggen en daarna de doe je het zelfde met de gebakken kip
pak vervolgens nog een een plakje bladerdeeg weer besmeert met de kruidenkaas en leg deze boven op de kip en prei en plak als waren de twee plakjes bladerdeeg teken elkaar zodat je een pakketje krijgt. besmeer het pakketje met ei en stop het in de oven. Als het bladerdeeg er gaar uitziet is het klaar ongeveer 8a10 minuutjes
salade
snij komkommer, sla en tomaten
bak de pijnboompitten even op
en voeg sladressing toe
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
kip, prei en boursin in bladerdeeg en salade
Ingrediƫnten
2a3 kipfillets
1 pakje bladerdeeg
1 bakje boursin
1 ei
1 prei
kruiden (bijv kipkruiden)
evt champignons
sla
komkommer
2 tomaten
1 zakje pijnboom pitten
sla dressing naar keuze
1 pakje bladerdeeg
1 bakje boursin
1 ei
1 prei
kruiden (bijv kipkruiden)
evt champignons
sla
komkommer
2 tomaten
1 zakje pijnboom pitten
sla dressing naar keuze
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119490
Homepage ID
3913
Smaak
N
Teller
812
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht