Uientaart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 11/11/1998 - 13:24
Bereidingswijze
DEEG MAKEN EN 30 MINUTEN LATEN RIJZEN.
OVEN VOOR VERWARMEN OP 180 C .
UI IN RINGEN SNIJDEN OOK DE LENTE UI.
UIEN GLAZIG BAKKEN EN AF LATEN KOELEN.SPEK UITBAKKEN EN AF LATEN KOELEN.
ROOM EN EIEREN EN KRUIDEN MENGEN EN OVER DE VULLING SCHENKEN
IN 50 MINUTEN BAKKEN.


Ingrediƫnten

Deeg:
300 Gr Bloem
3 Dl Melk
20 Gr Gist
1 Snufje Suiker
1 Ei
Zout
50 Gr Boter
Vulling:
500 Gr Uien
1 Bosje Lente Uien
1 El Olie
2 Dl Zure Room
2 Eieren
Zout,Peper En Komijn
125 gr spekblokjes

Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Tussengerecht
Recept ID
119489
Homepage ID
3844
Smaak
Q
Teller
292
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
lindasweb