khrung keng kari

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 11/11/1998 - 11:43
Bereidingswijze




lomboks weken en uit knijpen.
citroengras,gember,sjalloten,knoflook fijnhakken en tezamen met de koriander- en komijnzaad roosteren in een droge pan voor 3 minuten.
af laten koelen en samen met de lombok in een vijzel fijn wrijven.
als laatste de kerriepoeder en de pasta toevoegen.



Vertel iets leuks over dit recept
uit het boek:koken in de wereld thailand
Ingrediƫnten
5 Grote Gredroogde Rode Lomboks
1 Stengel Citroengras
2 Cm Gemberwortel
5 Sjallotjes
10 Tenen Knoflook
1 El Korianderzaad
1 Tl Komijnzaad
1 Tl Zout
1 El Kerriepoeder
1 Tl Garnalenpasta
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Thais
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
119486
Homepage ID
3844
Smaak
P
Teller
403
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
lindasweb