Bereidingswijze
lomboks weken en uit knijpen.
citroengras,gember,sjalloten,knoflook fijnhakken en tezamen met de koriander- en komijnzaad roosteren in een droge pan voor 3 minuten.
af laten koelen en samen met de lombok in een vijzel fijn wrijven.
als laatste de kerriepoeder en de pasta toevoegen.
Vertel iets leuks over dit recept
uit het boek:koken in de wereld thailand
Ingrediƫnten
5 Grote Gredroogde Rode Lomboks
1 Stengel Citroengras
2 Cm Gemberwortel
5 Sjallotjes
10 Tenen Knoflook
1 El Korianderzaad
1 Tl Komijnzaad
1 Tl Zout
1 El Kerriepoeder
1 Tl Garnalenpasta
1 Stengel Citroengras
2 Cm Gemberwortel
5 Sjallotjes
10 Tenen Knoflook
1 El Korianderzaad
1 Tl Komijnzaad
1 Tl Zout
1 El Kerriepoeder
1 Tl Garnalenpasta
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Thais
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
119486
Homepage ID
3844
Smaak
P
Teller
403
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht