Bereidingswijze
vlees inwrijven met1 el vissaus en peper 10 minuten laten marineren.
vlees 2 minuten roerbakken en dan de pasta toevoegen.
rest van de ingredienten toevoegen en nog 2 minuten bakken.
ook een beetje water toevoegen.
vlees 2 minuten roerbakken en dan de pasta toevoegen.
rest van de ingredienten toevoegen en nog 2 minuten bakken.
ook een beetje water toevoegen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Uit het boek: koken in de wereld thailand
Ingrediƫnten
400 Gr Frikandeau -- in dunne reepjes
3 El Vissaus
1/2 Tl Vers Gemalen Peper
1 Blikje Bamboespruiten -- in dunne reepjes
1/2 Rode Paprika -- in dunne reepjes
1/2 Groene Paprika -- in dunne reepjes
5 El Plantaardige Olie
2 El Gele Kerriepasta
2 El Suiker
3 El Vissaus
1/2 Tl Vers Gemalen Peper
1 Blikje Bamboespruiten -- in dunne reepjes
1/2 Rode Paprika -- in dunne reepjes
1/2 Groene Paprika -- in dunne reepjes
5 El Plantaardige Olie
2 El Gele Kerriepasta
2 El Suiker
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Thais
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119485
Homepage ID
3844
Smaak
P
Teller
597
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht