pikante visschotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 11/11/1998 - 00:13
Bereidingswijze
Verhit de olie in een wok en fruit de gesnipperde uien.
Voeg de geperste knoflookteentjes en de kruiden toe en bak dit even mee.
Schenk de bouillon erbij en schep de garnalen er doorheen en leg de moten vis erbij.
Laat de vis in 10 a 15 minuten gaar stoven.
Leg de moten vis op een schotel.
Maak de saus af met citroensap en zout naar smaak en giet dit over de vis.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk pikant gerecht.
Ingrediƫnten
500gr. gefileerde schelvis of kabeljauw of zalmmootjes.- 2 uien fijngesneden.- 1 dl.vleesbouillon.- 1 eetlepel citroensap.- 50 gram garnalen.- 4teentjes knoflook.-
2 eetlepels sambal oelek.- 1 theelepel serehpoeder.- 1/2 theelepel koenjit.-
1theelepel laospoeder.- 2 eetlepels olie.-
zout naar smaak.-
Hulpmiddelen & keukengerei
Wok
Leuke tips
Dit kun je combineren met rijst of bami.
Er kan ook nog wat frisse komkommersla bij.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119483
Homepage ID
3762
Smaak
P
Teller
3356
Waardering aantal
2
Waardering
7
Drank
Uit
Bookmarked
63
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Bouillon maken van b.v.bouillonblokje.
Citroen uit persen.
De knoflook schoonmaken en fijn hakken of door knoflookpers.
Meet de kruiden af mogen allemaal bij elkaar in een bakje.
Vis en garnalen klaar zetten
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
aad