Vietnamees Vlees

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 11/10/1998 - 20:40
Bereidingswijze
- Was de sla en de kruiden en haal de blaadjes los.
- Snijd de komkommer en de bosuitjes in reepjes.
- Verdeel de sla, de kruiden, de komkommer en de uitjes over verschillende schaaltjes.
- Verhit wat olie in een wok en bak de plakjes vlees op hoog vuur gaar.
- Rol het vlees met kruiden en groenten naar smaak in een blaadje sla en doop dit rolletje in een van de sauzen.
- TIP: ook lekker bij het Vietnamese vlees zijn verschillende soorten rauwkost om in de sausjes te dopen.
Afbeelding
Vietnamees Vlees
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker gezellig dopen.
Ingrediƫnten
3 tl serehpoeder
4 teen knoflook
0,50 el suiker
2 el vissaus
1 el citroensap
naar smaak peper en zout
2 el sesamolie
300 gram rosbief
300 gram varkensvricandeau
1 krop ijsbergsla
0,50 bos koriander
0,50 bos munt
0,50 komkommer
naar smaak sesamolie
Hulpmiddelen & keukengerei
Keukenmachine
Leuke tips
Nouc cham, nouc leo en rijst.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119481
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
983
Bron
Blad Menu
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
- Snijd het vlees in dunne plakjes.
- Pureer de sereh, de knoflook, de suiker, de nuoc mam of sojasaus, citroensap, peper, zout en de olie in de Keukenmachine tot een pasta
- Laat het vlees, apart, ca. 1 uur in de koelkast marineren.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes