gowjadina tuschonaja

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 11/10/1998 - 15:30
Bereidingswijze
Een ovenschaal bodem bedekken met de spekplakjes .Hierover afwisselend laaf vlees en een laag groenten leggen vleesbouillon toevoegen en alles aan de kook brengen.De ovenschotel afdekken en in 2 uur gaar laten worden. Ca 20 minuten voor het einde van de baktijd zure room toevoegen.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Russische runderstoofpot
Ingrediƫnten
800gram rundvlees, zout, peper, boter, meel, 3uien,1 wortel,1 knolselderij, 4tot6 rauwe aardappelen, 2 sneetjes volkorenbrood, enkele peperkorrels. 2 laurierblaadjes,150 gram varkensspek, 2dl bouillon en 50 gram zure room.
Hulpmiddelen & keukengerei
vleesplank en mes,enkele schaaltjes om de gesneden ingredienten in te doen, oven , een ovenschaal
Leuke tips
turks brood en eventueel gemengde sla
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119461
Homepage ID
3024
Smaak
N
Teller
957
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
rundvlees in vingerdikke plakken snijden,met zout bestrooien en door de meel halen. wortel en knolselderij schoonmaken en in stukjes snijden. de uien pellen en in ringen snijden. aardappelen en brood in blokjes snijden , alles in een schaal doen, mengen peperkorrels,laurierbladen en wat zout toevoegen. Het spek in plakjes snijden .
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
dejonge