Bereidingswijze
Boter,suiker en vanillesuiker goed mengen daarna 1 voor 1 de eieren erbij doen tot ze goed vermengt zijn met de boter en suiker.
Dan de bloem.bakpoeder,zout en melk .
2/3 deel van het deeg in een tulbandvorm doen.
Bij de rest 1/3 deel de cacao,melk en suiker doen.Dit over het andere deeg doen en met een vork een marmer patroon maken.
In een koude oven,170 graden voor 65 minuten.
Dan de bloem.bakpoeder,zout en melk .
2/3 deel van het deeg in een tulbandvorm doen.
Bij de rest 1/3 deel de cacao,melk en suiker doen.Dit over het andere deeg doen en met een vork een marmer patroon maken.
In een koude oven,170 graden voor 65 minuten.
Ingrediƫnten
250 Gr Zachte Boter
250 Gr Suiker
1 Zakje Vanillesuiker
3 Grote Eieren
400 Gr Bloem
4 Tl Bakpoeder
1 1/2 gr Zout
1 Dl Melk
voor het chocoladedeeg: 50 Gr Cacao
35 Gr Suiker
3 El Melk
250 Gr Suiker
1 Zakje Vanillesuiker
3 Grote Eieren
400 Gr Bloem
4 Tl Bakpoeder
1 1/2 gr Zout
1 Dl Melk
voor het chocoladedeeg: 50 Gr Cacao
35 Gr Suiker
3 El Melk
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
119453
Homepage ID
3844
Smaak
Z
Teller
866
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht