sate marinade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 11/10/1998 - 11:20
Bereidingswijze
ui snipperen,knoflook uitpersen en alle andere ingredienten erbij doen.
Ingrediƫnten
ui,knoflook,ketjap,zonnebloemolie,citroensap,suiker,ketoembar,djahe,laos,sambal,zout en peper
Leuke tips
Lekker met ketjapsaus en pindasaus.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Barbecue
Recept ID
119450
Homepage ID
3844
Smaak
P
Teller
1948
Waardering aantal
2
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Een dag van te voren maken en een nachtje laten marineren.Ik doe altijd half speklappen
half hamlappen dan wordt het niet zo droog.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
lindasweb