Slagroomtruffels

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 11/10/1998 - 09:52
Bereidingswijze
Zachte boter glad roeren, fondant toevoegen en luchtig opkloppen. Slagroom op kamertemperatuur, toevoegen en luchtig kloppen. Vanille en brandewijn erdoor roeren. Met gladde spuit (10 mm) staafjes van circa 3 cm lang spuiten en 1 minuut in de diepvries laten opstijven. Puur chocolade met een klein beetje olie oplossen 30 graden C. De truffel door de chocolade halen en dan door de cacao rollen.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
180 gram boter, 180 gram fondant, 35 gram brandewijn, 175 gram slagroom, vanille, cacao.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
119449
Homepage ID
3797
Smaak
Z
Teller
665
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
fairculinair