Bereidingswijze
Bloem,koude boter,basterdsuiker,zout en de helft van het los geklopte ei kneden en een half uur laten rusten in de koelkast.
Bruinesuiker,vanillesuiker en kaneel mengen en de schijfjes appel er bij doen.
Oven voorverwarmen op 175 graden.Bakvorm van 22 cm invetten.
3/4 deel van het deeg uitrollen en in de vorm doen.De beschuiten verkruimelen en over de bodem strooien.De rozijnen bij de appels doen en dit over het deeg verdelen.Van de rest van het deeg ,reepjes maken en over de taart leggen.Taart bestrijken met de rest van het ei.
50 minuten in de oven.
Bruinesuiker,vanillesuiker en kaneel mengen en de schijfjes appel er bij doen.
Oven voorverwarmen op 175 graden.Bakvorm van 22 cm invetten.
3/4 deel van het deeg uitrollen en in de vorm doen.De beschuiten verkruimelen en over de bodem strooien.De rozijnen bij de appels doen en dit over het deeg verdelen.Van de rest van het deeg ,reepjes maken en over de taart leggen.Taart bestrijken met de rest van het ei.
50 minuten in de oven.
Aantal personen
8.00
Ingrediƫnten
deeg:
200 gr bloem
150 gr boter
100 gr basterdsuiker
1 mespunt zout
1 ei
vulling:
100 gr rozijnen
5 appels
4 el bruine suiker
1 zakje vanille suiker
1 tl kaneel
2 beschuiten
200 gr bloem
150 gr boter
100 gr basterdsuiker
1 mespunt zout
1 ei
vulling:
100 gr rozijnen
5 appels
4 el bruine suiker
1 zakje vanille suiker
1 tl kaneel
2 beschuiten
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
119440
Homepage ID
3844
Smaak
Z
Teller
2377
Drank
Uit
Bookmarked
14
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht