Geroosterde Kalfsbiefstuk

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 11/09/1998 - 17:02
Bereidingswijze
Meng de kruiden door de olie en bestrijk de kalfsbiefstukken hiermee aan beide zijden. Plaats het rooster met het vlees op de gloeiende barbecue, onder een hete grill of in een voorverwarmd grillapparaat. Laat de biefstukken snel aan weerszijden dichtschroeien. Breng hierna wat afstand tussen de warmtebron en het vlees en gaar de biefstukken nog ca, 3 min. aan beide zijden. Bestrooi het vlees pas na het roosteren met zout.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 kalfsbiefstukken van elk ca. 125 gram

2 eetlepels olie

oregano, thijm, basilicum

zout
Leuke tips
Lekker met gepofte aardappelen en salade.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Barbecue
Recept ID
119398
Homepage ID
3797
Smaak
N
Teller
3316
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
fairculinair