Kalfsrollade In Roomsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 11/09/1998 - 16:52
Bereidingswijze
Maak het vlees droog met keukenpapier. Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees rondom snel bruin. Voeg de uisnippers toe en laat die enkele minuten meebakken. Bestrooi het vlees met zout en peper. Temper het vuur en voeg de slagroom en selderij bij. Leg het deksel op de pan en laat de rollade in circa 40 minuten gaar worden. Keer het vlees regelmatig en bedruip met de saus. Neem de rollade uit de pan en houd die warm. Zeef de saus, breng die opnieuw aan de kook, voeg de vermouth toe en laat het geheel even koken. Naar smaak zout, peper en citroensap toevoegen. Roer er daarna de peterselie en bieslook door.
Snijd het vlees in plakken en leg die op een voorverwarmde schaal. Schenk 1/3 deel van de saus over het vlees en dien de rest apart op.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 kalfsschnitzels van 100 gram

peterselie

8 plakken rauwe ham

1 1/2 eetlepel olijfolie

1 dl witte wijn

30 gram boter.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119397
Homepage ID
3797
Smaak
N
Teller
681
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
fairculinair