Bereidingswijze
Vermeng de kruiden en knoflook door de olie en smeer de entrecotes hiermee in. Laat deze afgedekt 30 minuten buiten de koelkast marineren en op kamertemperatuur komen. Grill vervolgens de entrecotes op of onder de grill.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 kalfs-entrecotes van elk 150 gram
4 eetlepels olijfolie
2 theelepels Provencaalse kruiden
1 teentje knoflook.
4 eetlepels olijfolie
2 theelepels Provencaalse kruiden
1 teentje knoflook.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119396
Homepage ID
3797
Smaak
N
Teller
2494
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht