Bereidingswijze
roer alles behalve de kersen goed door elkaar. doe dit in de chocoladebakjes, leg er wat kersen bovenop. liefst het mengsel ruim van te voren maken zodat de koekjes lekker week zijn. eventueel slagroom er bij en daarna bestuiven met cacao. makkelijk he.
Aantal personen
32.00
Vertel iets leuks over dit recept
overheerlijk nagerecht waarvan de naam al zegt wat er in zit
Ingrediƫnten
5600 gram blikje of potje kersen, uitgelekt.
24 eetlepels cognac
800 gram Mascarpone
8 eetlepels poedersuiker
24 deciliter slagroom
32 stuks bitterkoekjes of amarettokoekjes, verkruimeld.
32 stuks chocoladebakjes
cacaopoeder
24 eetlepels cognac
800 gram Mascarpone
8 eetlepels poedersuiker
24 deciliter slagroom
32 stuks bitterkoekjes of amarettokoekjes, verkruimeld.
32 stuks chocoladebakjes
cacaopoeder
Hulpmiddelen & keukengerei
vriezer
Leuke tips
koud, evt. met een heerlijke dessertwijn zoals 'banyuls', een van de weinige wijnen die past bij chocola. mmmm
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
119395
Homepage ID
2373
Smaak
Z
Teller
1938
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
5
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht