Bereidingswijze
kook de bleekselderij, ongeveer 10 minuten, tot ie beetgaar is.
roer er de room de kaas en de kruiden door.
roer er de room de kaas en de kruiden door.
Aantal personen
32.00
Vertel iets leuks over dit recept
gezond en overheerlijk bijgerecht
Ingrediƫnten
3 kg bleekselderij
6 dl room
100 g geraspte kaas
peper, zout
6 dl room
100 g geraspte kaas
peper, zout
Hulpmiddelen & keukengerei
pan
scherp mes
roerlepel
Leuke tips
bij pasta en gevulde kalfsrolletjes
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
119391
Homepage ID
2373
Smaak
N
Teller
747
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
maak de bleekselderij schoon en maak er kleine stukjes van (ongeveer 2 cm)
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht