Bereidingswijze
De amandelen in een molen op de fijnste stand tot poeder malen. De poedersuiker, het oranjebloesemwater en het eiwit toevoegen
en even meemalen. De marsepein in aluminiumfolie wikkelen en ongeveer 12 uur in de koelkast laten rusten. Van de marsepein kleine bolletjes vormen en die door cacao
rollen.
en even meemalen. De marsepein in aluminiumfolie wikkelen en ongeveer 12 uur in de koelkast laten rusten. Van de marsepein kleine bolletjes vormen en die door cacao
rollen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Voor aardapelletjes van marsepein,
moet je een echte Smuller zijn.
moet je een echte Smuller zijn.
Ingrediƫnten
500 gr marsepein, 250 gr gepelde amandelen, 250 gr poedersuiker, 1 theelepel oranjebloesemwater (Turkse specialiteitenwinkel), 1 eiwit, cacaopoeder,
cacao.
cacao.
Hulpmiddelen & keukengerei
Extra nodig: amandelmolen, aluminiumfolie
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
119378
Homepage ID
2806
Smaak
Z
Teller
1604
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid