Curry Vis

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 11/08/1998 - 21:54
Bereidingswijze
In een goed ingevette ovenschaal legt u om en om reepjes banaan en reepjes vis. Daartussen trekt u met een lepeltje lijnen met de mango-chutney. Meng door de creme fraiche of de opgeklopte slagroom het kerriepoeder, een beetje zout en de geschaafde amandelen en spreidt dit mengsel over de vis. In een voorverwarmde oven van 200 C bakt u deze heerlijke visschotel in 20 minuten gaar, totdat ze mooi lichtbruin kleurt.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
600 gr tongfilets - 2 bananen - zout - 2 eetl. geschaafde amandelen - 2 eetl. bloem - 3 dl creme fraiche of slagroom - 3 theelepels kerriepoeder - mango chutney
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119377
Homepage ID
2275
Smaak
N
Teller
1166
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Spoel de tongfilets af, dep ze droog en strooi er wat zout over. Haal de vis vervolgens door de bloem. Snijd de bananen in de lengte door.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
zoeteinval