Rode koolschotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 11/08/1998 - 18:25
Bereidingswijze
doe de aardappelpuree in een ovenschaal, daarbovenop de gehakt en daarboven op de rodekool. bedek het geheel met paneermeel.
doe de ovenschaal in de oven en laat deze ongeveer een half uur op 200 grden staan.
als afsluiting nog even de gril erboven aan zodat de paneermeel een korstje word.
Vertel iets leuks over dit recept
ovenschotel
Ingrediƫnten
rode kool, aardappelen, gehakt, kruiden naar smaak, ui, paneermeel
Leuke tips
lekker met rode wijn!
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119375
Homepage ID
3768
Smaak
N
Teller
713
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
maak de rodekool schoon, kook de aardappelen en pureer ze, rul de gehakt met de ui en kruiden (bijv. peper, zout, paprikapoeder)
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
allard