Bereidingswijze
Kneus de knoflook,lomboks, kentjoer, trassie en de goela djawa, plus de djeroek poeroet heel fijn. Fruit deze boemboe. Voeg er dan ca. 3 kopjes water met de asem bij. Meng er de pindakaas doorheen en zorg dat de saus dik is als slasaus.
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is een recept voor pindasaus op de gemakkelijke manier
Ingrediƫnten
? pot pindakaas met stukjes
4 rode lomboks
2 teentjes knoflook
? theelepel kentjoer
? theelepel trassi
1 theelepel goela djawa
2 blaadjes djeroek poeroet
2 theelepels asem
4 rode lomboks
2 teentjes knoflook
? theelepel kentjoer
? theelepel trassi
1 theelepel goela djawa
2 blaadjes djeroek poeroet
2 theelepels asem
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
119368
Homepage ID
1304
Smaak
P
Teller
571
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht